Bra vin kommer från hjärtat

Enligt mottot "the proof of the pudding is in the eating" började jag omsätta all teori jag hade lärt mig i praktiken redan i början av mina studier i internationell vinhantering.

Citat

I enlighet med mottot „The proof of the pudding is in the eating“ började jag omsätta all teori jag hade lärt mig i praktiken redan i början av mina studier i internationell vinhandel. Mitt praktiska projekt var åtta rader Riesling, som jag odlade själv - bara för att prova mig fram. Vingården på den branta sluttningen var inte i bästa skick och krävde många timmars arbete. Men det var värt det: att arbeta självständigt i vingården, fatta egna beslut och sedan skapa sin egen produkt är helt enkelt fantastiskt – och kan inte ersättas av någon teori.

<p <p>Jag njöt särskilt av att jag läste vingården uteslutande med mina flickvänner, vilket är anledningen till att det fortfarande kallas internt som "kvinnovin". Officiellt bär etiketten nu namnet "Från hjärtat". Eftersom det inte bara innehåller mitt hjärta och min själ, utan också mycket vänskap – det var bara gärna hjälpt från hjärtat.

Okej, vi läste bara i cirka två timmar och tillbringade lika lång tid med att dricka kaffe, äta tårta och prata i vingården. Men det var en fantastisk dag och att köra hem druvorna efteråt med tanken på att vi hade jobbat här hela året var en obeskrivlig känsla. Bara av den anledningen är jag än i dag extra stolt över mitt första egna vin.</p

Kontakt